Please add...

Olemme keränneet tietoja koiraystävällisitä ravintoloista Facebook-ryhmäämme koiraystävälliset ravintolat Suomessa

Haluaisimmekin, että laittaisitte uuden kategorian, eli koiraystävälliset ravintolat, kolmella eri kategorialla: 1. Koirille oma menu 2. Koirat saavat tulla sisään ja saavat vesikupin. 3. Koirat saavat kesällä tulla terassille.

Ryhmääme on erittäin suosittu, ja sillä' on useita tuhansia käyttäjiä jo, vaikka se on toiminut vasta vuoden alusta alkaen.

Moni haluaa koiransa kävelylenkillä poiketa ravintolaan syömään, kahville tms. Koiranomistajat ovat myös erittäin maksukykyistä väestönosaa. Eat.fi:n palveluun kuuluisi mielestämme uusi, koiraystävääliset ravintola t Suomessa- kategoria.

105 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
 • facebook
 • google
  Password icon
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  Anonymous shared this idea  ·   ·  Admin →
  Admineat admin (Admin, Eat.fi) responded  · 

  Osaatteko sanoa suunnilleen, montako koiraystävällistä ruokaravintolaa tällä hetkellä on? (muistakaa, että ainoastaan alkoholia tarjoavat paikat eivät löydy Eat.fi:stä)

  4 comments

  Sign in
  Check!
  (thinking…)
  Reset
  or sign in with
  • facebook
  • google
   Password icon
   Signed in as (Sign out)
   Submitting...
   • Anonymous commented  · 

    Sogno, koiraystävällinen ravintola. Kahdesta pöydästä lähti syöjät sisätilaan, kun asiakas oli tuonut vauvakoiran koulutukseen ravintolan terassitilaan. Koira haukkui koko ajan kimeällä äänellä, joten oli pakko poistua. Sen jälkeen myös koirien omistaja, koulutettu koira sekä koulutettava koita, siirtyivät ravintolan oviaukon ulkotilaan. Koira ei haukkunut enää, koska oli ulkotilassa, mutta jostain syystä koiran omistaja toi koulutetun koiran ravintolan eteiseen, minne koira pissasi. Yritimme kiinnittää asiaan huomiota, muta poistuimme. Ehkä koirat ovat tärkeämpiä kuin asiakkaat näissä koiraystävällisissä ravintoloissa.

   • Leena commented  · 

    Eikö vieläkään ole saatu kategorioihin koiraystävällisiä kahviloita ja ravintoloita. Itse käyn kahviloissa koiralenkeillä lähes joka päivä ja onneksi niitä meidän lenkkireiteillä (Munkka,Töölö, Kaivari) löytyy. Ja sitä paitsi, kuten joku tuolla jo kommentoikin, hyvä informoida näin niitäkin, jotka ehdottomasti haluavat niistä pysyä pois.

   • Jenni commented  · 

    Moi,
    Olisi hyvä tietää mitkä ravintolat ovat koiraystävällisiä, jotta voisin kiertää ne kaukaa. Miksi illalliselle pitää ottaa koira mukaan?

   Feedback and Knowledge Base